Tehokkaat rakennusprojektit

Weland on ylpeä rakennusteollisuuden toimittaja. Haluamme yhteistyön asiakkaidemme kanssa toimivan tehokkaasti ja sujuvasti ja siksi tarjoamme heille joukon erilaisia työkaluja. Tiedämme, että on hyödyllistä sisällyttää mahdollisimman paljon tietoa jo projektin alkuvaiheen suunnitteluun riippumatta rakennusprojektin koosta. Se voi sisältää yksityiskohtaisia tietoja itse asennuksesta, mahdollisista kiinnityksistä, tietojen jakamista IFC-muodossa tai mitä tahansa muuta, joka helpottaa suunnittelijoiden työtä.

Welandin IFC-mallit – interaktiivinen asennustuki
Jaamme tietoja IFC-tiedostojen avulla, jotta saisit selkeän yleiskuvan rakennusprojekteihin toimittamistamme tuotteista ja hallitsisit ne hyvin. Tiedostot sisältävät yksityiskohtaisen 3D-visualisoinnin komponenteista ja niiden sijainnista, ja ne ovat suuri tuki asennustiimille asennuksen yksityiskohtaisessa valmistelussa ja suunnittelussa. Samojen tietojen avulla tiimi voi myös tunnistaa ja ratkaista mahdolliset ongelmat, jotta niitä ei ilmene työmaalla ja aiheuta viivästyksiä.

Mitä tarkoittaa IFC (Industry Foundation Classes)?
IFC toimii ”yhteisenä kielenä”, jolla tietoja voidaan siirtää eri ohjelmistoratkaisujen välillä. Se yksinkertaistaa rakennusprojektia, koska tilaaja, esimerkiksi rakennuttaja, voi kerätä ja jakaa tietoa kaikkien projektiin osallistuvien kanssa.

Ohjeet ja videot
Tehdäksemme kaiken helpoksi olemme keränneet kaikki asennusohjeet ja asennusvideot yhteen paikkaan. Löydät tietoa eri kiinnitysvaihtoehdoista kunkin tuoteryhmän alta.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa Welandin mahdollisuuksista tehostaa rakennusprojekteja

Julkaistu: 2024-06-14