Sama sijainti – enemmän tilaa

Välitason avulla saat lisäkerroksen ja samalla vapautat lattiatilaa. Fiksu tapa saada lisää neliöitä korkeaan tilaan siten, että sinun ei tarvitse rakentaa mitään uutta tai muuttaa yritystäsi uusiin toimitiloihin. Asennusvideoltamme näet, miten asennus tehdään.

Välitasot voidaan sijoittaa mitä erilaisimpiin ympäristöihin sekä sisällä että ulkona. Yleisimmin niitä sijoitetaan teollisuusympäristöihin, varastoihin ja toimistoihin. Mutta on myös esimerkkejä ravintoloista, urheilukeskuksista ja kuntosaleista, joissa on luotu lisää tilaa välitason avulla.

Welandin sigmapalkki perustana
Rakennamme palkiston itse kantavaksi rungoksi omasta sigmapalkistamme. Kyseessä on erittäin luja profiili, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa ilman ylimääräistä pintakäsittelyä. Suurena etuna on myös sigmapalkkien kevyt paino. Ne voi usein nostaa paikalleen miesvoimin ilman nostolaitteita. Kevyin mallimme painaa alle 6 kg/j.m.

Nopea ja helppo asennus
Rakenne on tarkkaan harkittu pienimpiä yksityiskohtia myöten ja valmiiksi rei’itetyt reiät sigmaprofiileissa tekevät asennuksesta sekä nopeaa että tehokasta. Koko rakenne ruuvataan yhteen paikan päällä.

Olemme kumppanisi mitoituksessa, piirtämisessä ja suunnittelussa, joten jokainen tuotantolaitoksestamme lähtevä välitaso on mitoitettu sen mukaan, miten sitä tullaan käyttämään. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Katso asennus (linkki videoon)

Julkaistu: 2024-08-23